Tagged: “makina”

Archimede

Prodhimi i ri nga GIME është një makinë profesionale kafeje për në shtëpi me kualitet të njejtë si në një bar-kafene. Duke ndjekur konstruksionin dhe dizajnin e makinave profesionale për kafe, “Ambra” është e krijuar për të ngritur kualitetin e  espressos dhe kapuçinos  italiane në hapësirë minimale. “Ambra”, e cila ofrohet në dy ngjyra të ndryshme, është e […]

Vera Vapore

“Vera vapore” është makina e re e kafes nga GIME, e dizajnuar në bazë të makinave profesionale. Është e përkryer si për përdorim shtëpiak ashtu edhe për përdorim në zyrë. “Vera vapore” është prodhuar tërësisht në Itali dhe ka një dizajn dinamik të përshtatshëm për të reflektuar karakteristikat e makinës.  

Brera

Përgaditni Espresson tuaj – makine kompakte, dizajn tradicional dhe e thjeshtë për t’u përdorur. Espresso aq të shijshme si nga barista në kafene tuaj të preferuar? Nuk ka problem! Makina Gaggia Brera ekspres ju jep rezultate profesionale, në komoditetin e kuzhinës tuaj. Zgjidhni forcën dhe gjatësinë e espressos ashtu si ju pëlqen.  

Sinfonia Professional

Perfect harmony between elegance and technology of the latest generation. The combination between lights and shadows on the surfaces, highlights the line of the machine underlining the typical Italian design an a graphic display constantly transmits the state of the machine. “Sinfonia”, with its technology, sums up the 3 thermic principles according to GIME point […]

Titanium Office

Experience the Gaggia Titanium espresso machine – Traditional design, stainless steel details. The Gaggia Titanium super-automatic espresso machine let’s you taste a perfect espresso by a simple push a button.

Gran Gaggia Manual

Compact design and professional performance – With the new Crema Perfetta filter holder. Gran Gaggia offers the passion of traditional preparation in a compact stainless steel design for a perfect Italian Espresso. The new Crema Perfetta pressurized filter holder guarantees a long lasting delicious Crema – every time.  

HT 21 Semiautomatic

Professional coffee machines created to exalt Italian espresso. The best results from the Group (“coffee brewing head”) thank to his thermic regulation and wide cup warmer: “HT21 Semiautomatica” comes out from the Italian design joined to the best materials and solutions. “HT21 Semiautomatica” is a professional semiautomatic coffee machine with PID technology, allows an excellent […]