Tagged: “kafe”

Kuti

Paketim elegant dhe i rafinuar për 250 gr kafe cilësore. Një përzierje e veçantë për “Espresso italiane” të përbërë nga kafe të pjekur dhe të bluar me cilësi më të mire. Veçanërisht i përshtatshëm për përdorim në kafene, por poashtu edhe për përdorim privat. Ka 2 variante: ekspres dhe dekafeinato. Me teper informata ne faqen

Filter

Në kuti të përshtatshme me 25 zarfe, “Portioli pods” janë zgjidhje për një espresso me kualitet profesional edhe në zyrën apo shtëpinë tuaj. Ato ofrojnë shijen më të mirë me makinat e kafes Vera Gime. Janë në dispozicion në 4 alternativa : Il Caffe Top, Espresso, Gran Miscela filtro (kafe amerikane), Decaffeinato. Me teper informata ne faqen zyrtare

Kafe espresso

Kafet espresso Portioli karakterizohen me kualitet të garantuar që nuk ndryshon me kalimin e kohës. Edhe po të dallojnë në shije dhe aromë, ata kanë të përbashkët përzgjedhjen e kafes së papërpunuar në shtetet e origjinës dhe seleksionimin e produktit me teknologjinë e duhur. Secili lloj i kafes ka mënyrën e saj specifike të pjekjes. […]

Kafe turke

Kafe turke It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable […]

Eurocafe Aroma

Kokrra të kafesë të zgjedhura me vëmendje dhe të pjekura me merak. Të ruhet në vend të thatë, larg prej dritës dhe vajrave eterik. Prodhimi është i dedikuar për pregaditje të esspreso kafesë.

Eurocafe Classic

Kokrra të kafesë të zgjedhura me vëmendje dhe të pjekura me merak. Të ruhet në vend të thatë, larg prej dritës dhe vajrave eterik. Prodhimi është i dedikuar për pregaditje të esspreso kafesë.

Eurocafe Crema

Kokrra të kafesë të zgjedhura me vëmendje dhe të pjekura me merak. Të ruhet në vend të thatë, larg prej dritës dhe vajrave eterik. Prodhimi është i dedikuar për pregaditje të esspreso kafesë.