Tagged: “gime”

Archimede

Prodhimi i ri nga GIME është një makinë profesionale kafeje për në shtëpi me kualitet të njejtë si në një bar-kafene. Duke ndjekur konstruksionin dhe dizajnin e makinave profesionale për kafe, “Ambra” është e krijuar për të ngritur kualitetin e  espressos dhe kapuçinos  italiane në hapësirë minimale. “Ambra”, e cila ofrohet në dy ngjyra të ndryshme, është e […]

Sinfonia Professional

Perfect harmony between elegance and technology of the latest generation. The combination between lights and shadows on the surfaces, highlights the line of the machine underlining the typical Italian design an a graphic display constantly transmits the state of the machine. “Sinfonia”, with its technology, sums up the 3 thermic principles according to GIME point […]

HT 21 Semiautomatic

Professional coffee machines created to exalt Italian espresso. The best results from the Group (“coffee brewing head”) thank to his thermic regulation and wide cup warmer: “HT21 Semiautomatica” comes out from the Italian design joined to the best materials and solutions. “HT21 Semiautomatica” is a professional semiautomatic coffee machine with PID technology, allows an excellent […]