Tagged: “gaggia”

Baby

Baby është një nga modelet më të njohura të Gaggia që nga viti 1977 –  me kazan profesional dhe filter mbajtës traditional. Dizajn tradicional me teknologji të fundit. Baby ishte familja e parë makina Espresso Gaggia dhe tani është duke u përtërirë me detaje ekskluzive metalike duke ruajtur elementet tradicionale si  mbajtësin professional të filtrave nga kromi.

Classic

Enjoy a professional coffee bar experience. The Gaggia Classic manual espresso machine is the perfect combination of tradition and Espresso quality, cased in a timeless stainless steel body. It features a chromed brass brewing group with solenoid valve and professional filter holder.

Titanium Office

Experience the Gaggia Titanium espresso machine – Traditional design, stainless steel details. The Gaggia Titanium super-automatic espresso machine let’s you taste a perfect espresso by a simple push a button.

Gran Gaggia Manual

Compact design and professional performance – With the new Crema Perfetta filter holder. Gran Gaggia offers the passion of traditional preparation in a compact stainless steel design for a perfect Italian Espresso. The new Crema Perfetta pressurized filter holder guarantees a long lasting delicious Crema – every time.