Për ne

Kompania Eurocafe është ndërrmarrje prodhuese dhe distribuese e kafes cilësore espresso dhe asaj turke në Tetovë dhe rrethinë.

Paraprakisht ndërmarrja kryesisht merrej me punët e servisimit të aparateve të kafes espresso. Vet natyra e punës së servisimit të aparateve e orientoi ndërmarrjen ndaj branshës së prodhimit të kafes espresso dhe asaj klasike turke.

Suksesi i arritur vit pas viti në tregun lokal, ndërmarrjes i mundësoi që të nis bashkëpunimin me partnerin Italian ”Torefazione Verbone” bashkë me të cilët erdhën në idenë që të prodhojnë brendin e ri të kafes së njohur “Eurokafe”. Pas suksesit të arritur me brendin e parë kompania vendosi që asortmentit të saj t’ia shtojë edhe brendin e njohur Italian Portioli.

Ndërmarrja jonë ofron shërbime të përgjithshme në biznesin e kafes : prodhojmë dhe distribuojmë kafe, shesim dhe mirëmbajmë makina për kafe pra prej fillimi deri në fund klientëve tonë u sigurojmë produkte dhe teknikë për kryërjen e veprimtarive të tyre.

Distribuimin e prodhimeve tona e realizojmë me transportin e drejtpërdrejtë deri tek klientët tonë në kafenetë dhe restoranet të cilët I furnizojmë një kohë të gjatë. Për shkak të hovit të madh të hapjes së marketeve dhe supermarketeve ne jemi të detyruar që biznesin tonë t’a zgjerojmë me këta subjektë shumë të rëndësishëmtë ekonomisë rajonale me distribuimin e kafes turke.

Makinat tona janë të brendeve më të njohura italiane si Gaggia dhe Portioli, të cilat me kualitetin e dëshmuar dhe thjeshtësinë e përdorimit mundësojnë që kafja e servuar në filxhan të jetë me shije të përsosur.

 

Personeli yne

Adnan Sulejmani

Pronar

Kryen punët gjenerale të ndërmarrjes.

e-mail: adnan.sulejmani@eurokafe.com.mk

070 209 750

Sulejman Sulejmani

Pronar

Menaxher i shitjes dhe distribuimit.

e-mail: sulejman.sulejmani@eurokafe.com.mk

070 321 022

Ilir Dervishi

Bashkëpunëtor

070 207 222

Nadir Ahmedi

Bashkëpunëtor

070 321 082