Kuti

Paketim elegant dhe i rafinuar për 250 gr kafe cilësore. Një përzierje e veçantë për “Espresso italiane” të përbërë nga kafe të pjekur dhe të bluar me cilësi më të mire. Veçanërisht i përshtatshëm për përdorim në kafene, por poashtu edhe për përdorim privat.

Ka 2 variante: ekspres dhe dekafeinato.

Espresso coffee vacuum packed

Elegant and refined packaging for 250 gr of grounded coffee.
A special mixture for “Italian Espresso” consisting of best coffee qualities roasted and grinded.
Suitable use of the Barman but also for domestic use.

Espresso decaffeinato vacuum packed

Elegant and refined packaging for 250 gr of grounded coffee.
A special mixture for “Italian Espresso” consisting of best coffee qualities roasted and grinded.
Suitable use of the Barman but also for domestic use.

Me teper informata ne faqen portioli-logo

Categories: PortioliTags: ,