Filter

Në kuti të përshtatshme me 25 zarfe, “Portioli pods” janë zgjidhje për një espresso me kualitet profesional edhe në zyrën apo shtëpinë tuaj. Ato ofrojnë shijen më të mirë me makinat e kafes Vera Gime. Janë në dispozicion në 4 alternativa : Il Caffe Top, Espresso, Gran Miscela filtro (kafe amerikane), Decaffeinato. Me teper informata ne faqen zyrtare

Kuti

Paketim elegant dhe i rafinuar për 250 gr kafe cilësore. Një përzierje e veçantë për “Espresso italiane” të përbërë nga kafe të pjekur dhe të bluar me cilësi më të mire. Veçanërisht i përshtatshëm për përdorim në kafene, por poashtu edhe për përdorim privat. Ka 2 variante: ekspres dhe dekafeinato. Me teper informata ne faqen

Kafe espresso

Kafet espresso Portioli karakterizohen me kualitet të garantuar që nuk ndryshon me kalimin e kohës. Edhe po të dallojnë në shije dhe aromë, ata kanë të përbashkët përzgjedhjen e kafes së papërpunuar në shtetet e origjinës dhe seleksionimin e produktit me teknologjinë e duhur. Secili lloj i kafes ka mënyrën e saj specifike të pjekjes. […]

Ëmbëlsirat

Ëmbëlsirat e brendit Portioli karakterizohen me kualitet të garantuar, që nuk ndryshon me kalimin e kohës. Kualiteti i lartë i prodhimeve nuk është aspekti i vetëm me rëndësi. Paketimi ekskluziv dhe i veçantë është një tipar tjetër dallues, i cili ndryshon imazhin sipas kampanjës aktuale të reklamës.  Më tepër informata në faqen zyrtare:

Beverages

  For supply to your premises we have provided an excellent range of guaranteed quality products branding them with your name. Me teper informata ne faqen zyrtare